Samenwerken met Web-Expert


Elk bedrijf verdient een uniek plan.

Elk bedrijf heeft andere doelstellingen met zijn website. Een winkel wil bijvoorbeeld meer sales terwijl een vakman opzoek is naar meer bereik.

Web-Expert probeert in overleg met uw bedrijf tot duidelijke (haalbare) doelstellingen te komen. Wij bieden u een unieke (persoonlijke) pagina aan waarin u 24/7 uw statistieken kunt monitoren die u relevant vind. Deze pagina is zelfs te gebruiken op uw telefoon!

Wij houden uw site 24/7 in de gaten zodat u nooit voor verassingen staat.  Indien wij wat opmerken zullen wij u dan ook per direct op de hoogte stellen.


Maandelijks Adviesrapport

U staat nooit meer voor verassingen!

Statistieken analyseren is een kunst die maar een hand vol mensen beoefent. Statistieken zijn een wondermiddel indien je er een conclusie uit kan halen. Wij bieden u elke maand een gratis adviesrapport a.d.h.v uw statistieken. Hierin vermelden wij wat er goed ging, wat er beter kan en wat direct optimalisatie nodig heeft. Ook zorgt ons adviesrapport ervoor dat u nooit voor verassingen staat, stelt u voor dat uw klanten al 4 maanden tegen een probleem aanlopen op uw site wat leidt tot geen aankoop. Door middel van uw statistieken kunnen wij dit probleem direct achterhalen.

Uw site verbeteren!

Met echt resultaat!

Uit het adviesrapport blijkt dat u meer uit uw site kan halen. Wij bieden u de mogelijkheid om dit zelf te doen of (tegen een goedkopere prijs) door Web-Expert. In overleg schrijven wij een plan met ideeën en mogeilijkheden om uw doelstellingen te behalen!

Via uw eigen statistiek pagina kan u de optimalisaties op de voet volgen. Aan het eind van de maand vergelijken wij de optimalisaties met de vorige situatie in de adviesrapporten zodat u een duidelijk beeld heeft van wat er daadwerkelijk gebeurd is en hoe dit invloed heeft op uw bedrijf.


De gemiddelde prijs in deze branche ligt tussen de 75 en 150 euro per uur. Een optimalisatie loopt dan al snel op tot duizenden euro’s.

Omdat wij uw site al 24/7 in de gaten houden zien wij u als een loyale klant. Daarom bieden wij optimalisaties aan tegen een aantrekkelijke tarief!

Goedkoper dan de concurent.