Samenwerken met Web-Expert


Elk bedrijf verdient een uniek plan.

Elk bedrijf heeft een ander doel met zijn website. Zo wil een winkel waarschijnlijk hogere sales, terwijl een vakman op zoek kan zijn naar meer bereik.

Wij zullen in overleg met u een aantal duidelijke en haalbare doelstellingen opstellen waar we samen naartoe gaan werken. Web-Expert biedt u een persoonlijke pagina aan waarop u te allen tijde de statistieken kunt inzien, deze pagina is ook te bekijken via uw telefoon. Handig!

Onze experts houden uw site ook in de gaten, indien wij iets opmerken zullen wij u direct op de hoogte stellen. Op deze manier staat u nooit voor vervelende verrassingen.


Maandelijks Adviesrapport

U staat nooit meer voor verrassingen!

Statistieken analyseren is een kunst die maar een hand vol mensen beoefent. Indien je er een conclusie uit kunt halen zijn statistieken een wondermiddel. Wij bieden u elke maand een gratis adviesrapport a.d.h.v uw statistieken. Hierin vermelden wij wat er goed ging, wat er beter kan en wat direct optimalisatie nodig heeft. Ook zorgt ons adviesrapport ervoor dat u nooit voor verassingen staat, stelt u zich eens voor dat uw klanten al 4 maanden tegen een probleem aanlopen wat ertoe leidt dat deze klanten de aankoop niet afronden. Door middel van uw statistieken zijn wij direct op de hoogte van dit probleem en kunnen we het
oplossen.


Uw site verbeteren met resultaat

Natuurlijk kunt u aan de hand van het adviesrapport de verbeterpunten zelf doorvoeren op uw website, maar u kunt dit ook tegen een aantrekkelijk tarief laten doen door onze Web-Experts. Zij weten precies wat ze moeten doen en zo scheelt dat u een hoop tijd die u aan andere taken in het bedrijf kunt besteden. In overleg schrijven wij een plan met ideeën en mogelijkheden om uw doelstellingen te behalen!

Via uw eigen statistiekenpagina kan u de optimalisaties op de voet volgen. Aan het eind van de maand maken wij een overzicht waarin wij vergelijken wat er gebeurd is en hoe dit invloed heeft op uw bedrijf. Geen vage beloftes, maar harde cijfers.


De gemiddelde prijs in onze branche ligt tussen de € 75,- en € 150,- per uur. Een optimalisatie van uw website kan dan al snel oplopen tot een bedrag van duizenden euro’s.

Als u met ons aan uw website optimalisatie gaat werken zullen wij uw website 24/7 in de gaten houden en omdat u als klant belangrijk voor ons bent bieden wij de optimalisaties aan tegen een aantrekkelijk tarief.

Goedkoper dan de concurent.